Екс капитан на националния отбор - Ивелин Попов, който се отказа

...
Екс капитан на националния отбор - Ивелин Попов, който се отказа
Коментари Харесай

Ивелин Попов за Лечков: Да си навива зимната шапка нагоре, да си прави гимнастиката и да не се занимава с мен

Екс капитан на националния тим - Ивелин Попов , който се отхвърли преди година, продължи с офанзивите към Йордан Лечков. Попето бе атакуван от члена на Изпълкома след загубата от Финландия. Първо звездата на съветския Сочи изпозлва обществените мрежи, където назова Лечков " Дане-Какадуто ", а сега приказва и пред Българска национална телевизия. 

" Няма по какъв начин повече да понасям рецензии от него. Той не ми е никакъв на мен - нито началник, нито шеф или президент. Мисля, че хората, които схващат от футбол, и почитателите въобще не му обръщат внимание. Доста дребна тежест има в неговите думи и държание. И като цяло, не е от авторитетие в българския футбол ", съобщи Попето.

" Появява се на мач навил зимната шапка нагоре, с спортните екипи на националния тим. Той имената на футболистите от нашия тим не ги знае. Както и тези от противниковите отбори. Този човек 15 години е отговорник за националния тим и безусловно нищо не е постигнал. Да си седи в Сливен, на " Сините камъни ", да си прави гимнастиката и утринните кросове и да не се занимава повече с мен ", безапелационен бе Попето. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР